Király Irodaszer Kft.
1036 Budapest, Lajos u. 123.
7. em. / 38-as kapucsengő
info@budairodaszer.hu
+36 30 950-4000
www.budairodaszer.hu

 

 

 

 

 

Skip to Main Content »

Search Site
ÜDVÖZÖLJÜK A WEBÁRUHÁZUNKBAN

Kedves Vásárló!


Ön is szembesült már azzal, hogy az irodája, cége működéséhez szükséges eszközök kiválasztása és annak beszerzése rengeteg időt és energiát vesz el Öntől? Szeretné javítani költséghatékonyságát? Meglepné partnereit egyedi ajándékkal, de nincs ötlete?

Örömmel jelentem be, hogy itt az ideális segítség az Ön és cége számára!

Vállalkozásunk irodaszerek, nyomtatókellékek, nyomtatványok, higiéniai termékek forgalmazásával foglalkozik. Célunk, hogy az Önök irodája költséghatékonyan, a legjobb termékekkel működjön! Vállaljuk irodájának teljes átvilágítását, a termékek és szolgáltatások széles skáláját alkalmazva.

A Király Irodaszer Kft. széles körben nyújt megoldásokat irodája, cége zavartalan és hatékony működéséhez. Cégünk gondoskodik róla, hogy Partnerünknek ne legyen irodaszer, papír, bélyegző gondja!

Több tízezer cikkelemes termékkínálattal rendelkezünk, melynek segítségével Ön egy helyről, kényelmesen rendelheti meg az irodája tökéletes működéséhez szükséges eszközöket. Akár a telefonon, akár interneten, webáruházunkon keresztül leadott megrendelést részesíti előnyben.

Fontosnak tartjuk, hogy személyesen is megismerjük Önt és igényeit, hogy a lehető legmegfelelőbb kiszolgálásban részesíthessük. Személyre szabott ajánlatot készítünk, hogy Önnek ne kelljen a megfelelő termékek kiválasztásával időt vesztegetnie.

Bélyegzőkészítés a Király Irodaszer Kft-nél! Papír- irodaszer-írószer kereskedésünk szolgáltatásai közé tartozik a bélyegzőkészítés. Bélyegző gumilapok gyártásával, komplett bélyegzők készítésével, hagyományostól eltérő bélyegzőházak értékesítésével is foglalkozunk. Bélyegzőház és gumilap külön-külön is rendelhető. Rendelését web áruházunkon keresztül fogadjuk, papír-irodaszer rendelésével együtt. Amennyiben papír-irodaszer rendelése nincsen, a bélyegző kiszállítási költsége iránt érdeklődjön kollegáinknál.

Csatlakozzon Ön is elégedett megrendelőinkhez!


Székhely: 2097 Pilisborosjenő, Bécsi út 2026/2Hrsz.

Személyes átvételi hely: 1036 Budapest, Lajos utca 123. 38-as kapucsengő

Telefonszám: +36 30 950 4000

Emailcím: info@budairodaszer.hu

 

 


A kosár tartalma:

Jelenleg nincs termék az Ön kosarában.