Acélcápa Kft.
1042 Budapest, Szent Imre u. 1.
robbitaujpest@gmail.com
+36 20 292-1655
www.robbita.hu

 

 

 

 

 

Skip to Main Content »

Search Site
ÜDVÖZÖLJÜK A WEBÁRUHÁZUNKBAN

Kapcsolatfelvétel:

Acélcápa Kft.
1042 Budapest,
Szent Imre u. 1.
Nyitvatartás:
H-P: 8.00-18.00
Szo: 8.00-14.00
V: Zárva
robbitaujpest@gmail.com
Tel.: +36 20 292-1655
Fax.: +36 1 369-2564
www.robbita.hu

 

A Robbita Irodaszer rövid bemutatása

A Robbita Kft. 2009. nyarán alakult. A kezdeti cél az volt, hogy a tulajdonosi körhöz tartozó Acélcápa Kft. kereskedelmi tevékenységét segítse.

Természetesen szükségesnek láttuk, hogy minél hamarabb megtaláljuk azt a területet, ahol a cég önállóan kiépítheti, megerősítheti tevékenységi körét.
Ennek nyomán kezdtünk el foglalkozni a papír-írószer kereskedelemmel.
A Főváros mellett megpróbálunk a közeli településekre is fókuszálni, ahol esetlegesen az ellátottság ezen a téren még nem teljes körű.
Ennek nyomán 2010-ben elsőként Gyálon nyitottuk meg papír-írószer boltunkat, majd ezt követően Tárnokon és Újpesten is.
2016 júniusában a Robbita Kft. összeolvadt az Acélcápa Kft-vel, így még hatékonyabban tudjuk segíteni partnereink irodaszer beszerzését.

Cégünknek fontos a kapcsolattartás visszatérő vásárlóinkkal, ezért szeretnénk folyamatosan bővíteni irodaszer kiskereskedelmi egységeinket. Ugyanakkor céges partnereinkkel is szoros kapcsolatot szeretnénk fent tartani, emiatt az irodatechnikai nagykereskedelmet is fejlesztjük. Az irodaellátást szeretnénk elősegíteni kedvező szállítási feltételeinkkel.

Üzletpolitikánk alapja a jól ismert szlogen: Irodaszerben, olcsón, jót!

Árképzésünk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a minőségi áru mellé, vásárlóbarát ár társuljon annak érdekében, hogy a már kialakult vevőkör fennmaradjon, illetve bővüljön.

Termékeinket az irodaszer webáruházainkon keresztül akár az otthonából is megrendelheti. 15.000,- Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenes a szállítás.

 

A kosár tartalma:

Jelenleg nincs termék az Ön kosarában.